HH_commissioner

EdVisto palkittiin vuoden toimeksiantajana Porvoon Haaga-Heliassa

Haaga-Helian Porvoon kampus palkitsi EdViston vuoden toimeksiantajana 5.5.2017 järjestetyssä tilaisuudessa. Porvoon kampus antaa joka vuosi tunnustuksen aktiiviselle ja innostavalle toimeksiantajalle. Valintaa perusteltiin näin: tunnustus annetaan yrityksille, jotka ovat aktiivisesti tehneet yhteistyötä Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kanssa. Lisäksi valitut yritykset kannustavat opiskelijoita onnistumaan yli odotustensa ja suhtautuvat avoimin mielin opiskelijoiden esittämiin ideoihin. EdVisto sai kiitosta erityisesti onnistuneesta yhteistyöstä.

Yhteistyöhön laajasti kannustanut Haaga-Helian IT-koordinaattori Darren Trofimczuk kertoi puheessaan uskovansa vahvasti EdViston mahdollisuuksiin laajeta sekä Suomessa että ulkomailla. Hän kertoi Haaga-Helian ja EdViston yhteistyön jatkuvan tiiviinä myös ensi vuonna. Porvoon kampuksella EdViston käyttö on yleistynyt laajalti sekä henkilökunnan että opiskelijoiden keskuudessa, ja koulu hankki vuodeksi käyttäjälisenssit EdVistoon 50 opettajalle sekä opiskelijoille.

EdViston toimitusjohtaja Joni AlWindi kertoi tilaisuudessa olevansa otettu EdVistolle myönnetystä tunnustuksesta. Joni sanoi olleen kunnia tehdä yhteistyötä Haaga-Helian kanssa jo noin 1,5 vuoden ajan ja hän halusi kiittää erityisesti Darrenia, joka on ollut edelläkävijänä EdViston filosofian ja metodin levittämisessä eteenpäin. Lisäksi Joni mainitsi Haaga-Helian koulutusohjelmajohtajan Kaija Lindrothin tukeneen hienosti Darrenin ideoita ja kannustaneen EdViston käyttöönottoon. Joni kiitti myös opiskelijaryhmän tiiminvetäjänä toimineen Marcel van den Bromin suhtautuneen EdViston kanssa työskentelyyn intohimoisesti ja sitoutuneesti, mitkä ovat myös startupin menestymisen edellytyksenä olevia piirteitä.

Tässä keväällä järjestettynä Digipäivänä kuvattu video Haaga-Helian Porvoon kampuksella: https://www.facebook.com/DigiDay18/videos/740634462774951/

 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •