suomi100_500px

EdVisto kutsuu 100 koulua luomaan Suomi-aiheisia videotarinoita

Kampanjalla kannustetaan oppimaan Suomi 100 -teemasta hauskalla tavalla

Oppimiseen kehitetty videokerronnan alusta EdVisto järjestää syksyn aikana kampanjan, jossa oppilaat luovat videotarinoita Suomi 100 -teemaan liittyen. Kampanjan aiheena on “Suomi oppilaiden silmin – 100 videotarinaa Suomesta”, ja se on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. EdVisto tarjoaa videokerronnan alustan kampanjaan osallistuvien käyttöön ilmaiseksi loppuvuodeksi ja samalla mahdollisuuden voittaa lisenssin koululle koko ensi vuodelle.


HELSINKI, 15. syyskuuta 2017 – EdVisto käynnistää kouluille kolme kuukautta kestävän Suomi 100 -kampanjan, joka päättyy itsenäisyyspäivän aikaan. Kampanjan tavoitteena on, että ala- ja yläkoulujen oppilaat 100 koulusta ympäri Suomen suunnittelee, kuvaa ja koostaa opetuksellisia videoita valitsemastaan teemasta. Videotarinoiden aiheena voi olla esimerkiksi 100-vuotiaan Suomen historia, nykyhetki tai tulevaisuus. Lisäksi teemat voivat liittyä yhdessä-teemaan tai yhteisöllisyyden merkitykseen. Kampanja huipentuu itsenäisyyspäivän kynnyksellä, jolloin parhaat koulut palkitaan EdViston vuosilisensseilla.


EdVisto haluaa toiminnallaan olla mukana edustamassa maailmanlaajuisesti tunnettua suomalaista koulutusalan osaamista. Kampanjalla pyritään kannustamaan opettajia ja oppilaita kokeilemaan uutta videokerronnan opetusmenetelmää. Samalla tavoitteena on antaa opettajille ja oppilaille mahdollisuus tutustua Suomen juhlavuoteen hauskalla tavalla ja oppia siihen liittyvistä ilmiöistä videotarinoiden kautta. Projektin aikana syntyy arvokasta videomateriaalia siitä, miten 100-vuotias Suomi ja suomalaisuus näyttäytyvät nykyoppilaiden silmin.

Mediayhteyshenkilö

Joni AlWindi, toimitusjohtaja
Puhelin: +358 458 440 044
Sähköposti: joni@edvisto.com
Lehdistöpaketti: www.edvisto.com/press

EdVisto

EdViston takana oleva yritys, DiSEL21 Oy, perustettiin vuonna 2015 yhdessä Helsingin yliopiston kanssa vastaamaan 2000-luvun opetuksen tarpeisiin. Seitsemän vuoden yliopistotutkimuksen jälkeen DiSEL21 tuo markkinoille vahvasti pedagogiikkaan perustuvan videotarinankerronnan alustan, joka tukee tehokkaasti oppilaiden tulevaisuuden taitojen kehittymistä ja heidän kasvamistaan aktiivisiksi maailmankansalaisiksi.

Digitaalinen tarinankerronta on tieteellisesti osoitettu motivoivaksi ja innostavaksi opetusmenetelmäksi. DiSEL21 jatkaa sen kehittämistä ja tuomista käytännön tasolla koulumaailmaan. EdVisto yhdistää perinteisen tarinankerronnan ja nykypäivän some-maailman tehokkaaksi oppimismenetelmäksi, josta on tullut tärkeä osa nykypäivän opetusta.
Lue lisää osoitteesta: www.edvisto.com

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •